Elindult a 4. Startup

Szeretne ajándékba 500 db részvényt kapni a cégtől, ami örökre az öné lehet? Ebben a hónapban megteheti, ajándékba adjuk.

Elindult a 4. Startup

Szeretne ajándékba 500 db részvényt kapni a cégtől, ami örökre az öné maradhat úgy, hogy meg csak befektetnie sem kell?

A világ egyik legnagyobb innovációja

A világ egyik legnagyobb innovációja, mely szerepel a 100 legígéretesebb találmány között, ami szintén közösségi finanszírozással valósul meg. Most a promóciós ár ~ 0.001 €, 10 hónapig lehetőség van akciócsomagok kiadására!  2022 végére a tervezett 1 -$ os ár lesz 📈💴 és aki érti a technológia ötletét, megérti, hogy az EGY részvény ára perspektívában elérheti a 4 -$ 7 és felett. Érdemes megjegyezni, hogy a vállalatba való befektetéssel minden részvényes részesedést kap a cégben, és osztalékot 💵 kap a technológia világszerte történő végrehajtásából.

A világ egyik legnagyobb innovációja

A világ egyik legnagyobb innovációjában lehet most társtulajdonos, mely szintén közösségi finanszírozással valósul meg. A környezetvédelem egyik legnagyobb innovációjának részese lehet evvel bekerülve a történelembe, abba az évszázadba amikor elkezdődött a szén-dioxid-mentes energia korszak!

Olyan megnyerő újításokat mutatunk be önnek erről az innovációról a működési elvről a technológiáról mely

– meghívást kapott a Dubai világkiállításra 
-nincs konkurenciája
-egyedülálló nincs analógia a világon
-75 országban már igénylik
-más országokban folyamatban
-szabadalmaztatva, amely állami védelmet nyújt
-a termék iránt hatalmas a kereslet, így az innovatív technológia fejlesztőivel együtt részt vesz a jövő olyan termékének létrehozásában, amely sok millió embernek és a bolygó ökológiájának kedvez.

Mi az ami az egyediséget adja?

Ez egy nyitott ötlet, amelynek bemutatása egyszerre győzelmet arat, mert különleges módon, bárhol bármikor energia keletkezik.

Legyen most a jövő része .

Júniusban akció

4.számú Startupról már kérhet információt, ahol az ajándék 500db részvény az öné lehet és még csak befektetnie sem kell. Tudja az ajándék részvény örökre az öné ingyen, még ha a projektbe, be sem fektet soha!

Már 7000 támogató
Részvétel az Expo-2021

világkiállításon, amelynek Dubaiban 2021. október 1-én kell megnyitnia kapuit a látogatók előtt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk! Az információt és az ajándék 500db részvényt ingyen adjuk!