A regisztráció?

 Mennyibe kerül a regisztráció? Mi az a webiroda? Mennyibe kerül a webiroda? 

A “REGISZTRÁCIÓ a WEBIRODA” mindenkinek ingyenes és teljesen kötelezettségmentes, örökre a tiéd lehet, ami azt jelenti, hogy ha részt szeretnél venni, ebben a Nemzetközi Startupba, akkor a következő lépéseket kell megtenned. 

 

1. lépés tehát a regisztráció: amit a Startupcégek hivatalos linkjein keresztül lehet megtenni. Kiválaszthatod bármelyik ajánlói linket, ami elvezet a regisztrációhoz. Ott ki kell tölteni a regisztrációs mezőket az adataiddal, majd rákattintani, hogy regisztráció. Ezután nemsokkal, kapsz a cégtől egy üdvözlő emailt, amit hitelesítened kell. Ha ez megtörtént, akkor kapsz a cégtől egy saját névre szóló webirodát, ahová a te felhasználó neveddel és a jelszavaddal, bármikor be tudsz ezután majd lépni. 

Ez a webiroda örökre a tiéd lesz és soha nem kell fizetni érte. Itt minden a céggel kapcsolatos összes információt, hírt stb, megtalálod. 

 

2. regisztrációs lehetőséged:  

 Barát regisztrálása. 

Ami ugyanabban a formában zajlik mint az 1 lehetőség, csak mi elvégezzük helyetted és szinte semmi dolgod nem lesz vele.

Ezt az ajánlatot a cég adja, (ITT FIGYELJ HOGY EZ MIT JELENT?!: ez egy jelenlegi lehetőség, ami most van, egy gesztus, egy akció, ettől a vállalattól, amit bármikor vissza vonhatnak, de akkor levesszük innen, tehát soha többet nem lesz, ÚGYHOGY SIESS NE VACILÁLNI, NEHOGY KIESS!!!) amivel az új regisztrált barátot tehát TÉGED $20-ral fogunk megjutalmazni, mint barátot a fő számládon. 

ÍGY NÉZ KI, EZ AZ EGYIK STARTUP CÉG HIVATALOS MEGHÍVÓJA, MINDEN ORSZÁGBAN AZ ADOTT NYELVEN, EVVEL FOGSZ TALÁLKOZNI. 

Így is meghívhatunk téged, mint “(Barát meghívása, miután megismertünk)”

image.png

 

 

 

Ha meg van a regisztrációd, akkor gratulálunk mert így kész a Te saját névre szóló webirodád, így Te is jöhetsz a facebook MilliomosUtas zárt csoportunkba, ahol olyan információkat tudhatsz meg és olyan emberekkel találkozhatsz, akik már csatlakoztak a programhoz és 

nagy nyereséget hozhatnak a számodra, amit garantáltan nem kapsz meg máshol, mindezt önzetlenül és a legnagyobb szeretettel fogjuk átadni neked, hogy te is egyre többet megértsd ebből a fantasztikus üzleti lehetőségből. 

Várunk a csoportba, ahol további induló Startupok és ajándék részvényeket várnak rád, mindezt teljesen ingyen! 

Ha kész a regisztrációd, akkor van saját webirodád. 

KÉREM A REGISZTRÁCIÓT KLIKK…. 

 

Mi az a webiroda? 

A webiroda azok számára, akik részt vesznek a projektben, ami névre szóló és számodra is pár lépéssel kötelezettségmentesen átadható — egy elektronikus platform, amelyet a vállalatunk szakemberei hoztak létre a projekt finanszírozásának megszervezésére.  

Ez az a hely, ahol elvégezhetőek az alábbiak:  

• a projekt résztvevőinek regisztrációja és hitelesítése,  

• a befektetők befizetésének fogadása,  

• a projekt résztvevőinek technikai támogatása,  

• a befektetési tulajdonrészek jóváírása a befektetők számára,  

• a partnerek munkája és a tevékenységük elemzése,  

• a webinárok és az események bejelentése,  

• a projekt híreinek közzététele.  

A webiroda 22 féle nyelven érhető el, és lehetővé teszi, hogy világszerte megosszák a projektről szóló információkat, hogy a világ bármely pontjáról be lehessen fektetni és folytatni a partneri tevékenységet, mindezt nyelvi vagy földrajzi korlátozások nélkül.  

2023-tavaszára. több, mint 50000 felhasználó regisztrált a világ minden tájáról a projekt webirodájában és bízik a projektbe. 

Névre szóló webirodánk adatbázisának biztonsága, úgy van bevezetve, mint a Facebook, az Instagram és más nagyvállalatok által használt új adattitkosítási rendszer, ami a 2021-2022-es szabványoknak megfelel.  

Előkészített platform van az új szolgáltatások csatlakoztatásához: fizetési rendszerek, mobil alkalmazás, belső tőzsde és egyebek.  

Megnövelt a webiroda működési sebessége. A grafikák egyszerre töltődnek be, és csak az adatok frissülnek.  

Ilyen technológiákat 2021. óta a Google, az AirBnb és egyéb vállalatok használnak.  

További technikai támogatási lehetőségek tettünk lehetővé. Ez lehetővé teszi a szakértőink számára, hogy gyorsabban válaszoljanak a befektetők és partnerek kérdéseire.  

Más szóval, informatikai platformunk megbízhatóbbá és felhasználó barátabbá vált, és most már a legújabb informatikai technológián alapul.  

A Startup és a vállalat továbbfejlesztéséhez szükség volt a webiroda jelentős frissítésére.  

Nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a webirodát több felhasználóra bővítse, ami napról napra növekszik, hanem azt is, hogy új befektetési projekteket indítson, amelyekben ezek után már a fejlesztési szakaszok elején Te is részt vehetsz majd.  

 

Most, hogy már regisztrált vagy a projektben és van webirodád, hozzá is férsz minden adathoz, tehát teljes átláthatóságot kaptál a cégről és a legfontosabb információk is a birtokodban vannak.  

A következő modulban a cég tulajdonrészeit elemezzük ki, amiből a bevétel keletkezik. 

 

Mi az a tulajdonrész? Hogy jutok hozzá? Mennyibe kerül? Meddig lehet tulajdonrészt szerezni a vállalatban? Mennyi hasznot hoz? Mikor hozza a hasznot? Milyen formában, meddig, hány éven keresztül? 

 

“A teljes életed alatt elég 3 kiváló befektetési lehetőség ahhoz, hogy dúsgazdag legyél 

” Warren Bufett 

 

” Velünk, ezzel az eggyel is elérheted “

” Milliomos Utas”