Hogy szerezhető meg? Mennyibe kerül? Milyen előnyöm származik belőle? Mennyit keresek rajt és mikor? Tényleg meg lehet szerezni a befektetett pénz több 100x-os, vagy akár 1000x-esét? 

Aztán a jogi védelem és még számos fontos kérdés! 

Előnyök a cégünkbe fektetők számára. A Cégünk lehetőséget ad az embereknek arra, hogy a fejlődés korai szakaszában megvalósítható összeget fektessenek be egy vállalatba annak érdekében, hogy a jövőben passzív jövedelemre tegyenek szert. Ez az, ami a Cégünkbe való befektetést kiemeli.  

1. Nagyobb a valószínűsége annak, hogy magas hozamot termel. Ezt úgy érik el, hogy a vállalat olyan projekteket választ ki finanszírozásra, amelyek innovatív, a világon egyedülálló, világszerte keresett terméket állítanak elő. A projekt kezdetén a szerzők már rendelkeztek egy szabadalmaztatott és bevált technológiával, valamint egy világos üzleti tervvel.  

2. Alacsony monetáris belépési küszöb a befektetők számára. A minimális befektetés $50. Ez a havi törlesztő összege egy $500-os befektetési csomag megvásárlása esetén. A befektetők számára számos csomag áll rendelkezésre különböző címletekben és különböző részletfizetési időtartamokkal. Kiválaszthatják azt, amelyiknél a befizetések a legkényelmesebbek. Ahhoz, hogy Önök a legtöbbet hozhassák ki a csomag vásárlásnál, fontos, hogy a teljes egészében rendezzék a törlesztőket. A Cégünk egy másik megfizethető befektetési lehetőséget is kínál, ahol egyáltalán nem kell befektetnie,amit 0ft-ból, azonnal meg kezdhetsz (ez a partner üzlet)  

3. Jogi védelem. Befektetési tulajdonrészek vásárlásakor a befektető megállapodást köt a Cégünkkel, amely a megvásárolt tulajdonrészek számának arányában szabályozza a nyereséghez való jogot. Ahhoz, hogy a tulajdonrészek tulajdonjogát jogilag biztosítsa, a befektetőnek a webirodában teljesítenie kell egy hitelesítési eljárást. Csak így lesz képes megtérülni a befektetése a jövőben. A hitelesítést követően kap elektronikus igazolást a vásárolt tulajdon részvényről. Ezenkívül a befektető igény esetén a szerződés, a tanúsítvány és egyéb dokumentumok papír alapú változatát is beszerezheti.  

4. A világ bármely pontjáról történő befektetés lehetősége. A Cégünk létrehozott egy webirodát, amelynek funkciója lehetővé teszi a befektető számára, hogy biztonságosan és kényelmesen feltöltse a számláját, majd befektetési tulajdonrészeket vásároljon ezekkel a pénzeszközökkel. A platform számítógépekről és mobil eszközökről is egyaránt használható. A webirodát 22 féle nyelvre fordították le. Mindez a világ minden tájáról érkező emberek számára elérhetővé teszi a projektbe való befektetést.  

5. Az ügyfelek támogatása. Ha egy befektetőnek kérdése vagy nehézsége akad a webiroda használatával, akkor kapcsolatba léphet a Cégünk technikai támogató csapatával. A technikai támogató csapat 7 fő nyelven konzultálnak (a többi nyelvnél automatikus fordítást használnak). Kérdéseivel kapcsolatban tanácsot a webirodában található online chaten kaphatnak, vagy más csatornákon keresztül is.  

6. Lehetőség a világ számára hasznos innovációk támogatására. A Cégünk csak olyan projektekre gyűjt forrásokat, amelyek innovatív tudományos és technológiai megoldások révén javíthatják a világ legtöbb személyének életminőségét. Ezek a projektek a zöld energia, a hulladék újrahasznosítás, a sótalanítás, a gyógyszeripar, a mesterséges intelligencia, az űrkutatás stb. területéről származnak. 

 

A különböző befektetési csomagoknak és a 10-30 hónapos részletfizetési ütemtervnek köszönhetően a projektbe történő befektetés még az alacsony jövedelműek számára is megfizethető. Kiválaszthatod azt a csomagot és azt a részletfizetési ütemtervet, amelyet kényelmesen tudsz havonta törleszteni. A projektbe való befektetéssel, biztosítod a saját pénzügyi jóléted, és hozzájárulsz az egész bolygó környezeti állapotának javításához. Siessen befektetési tulajdonrészeket vásárolni, amíg még számos remek ajánlat érhető el a projektben! 

 

Az 500 dolláros csomag vásárlása esetén: 

  • 10 havi részletfizetési ütemtervvel 43500 dollár Névleges értékű tulajdonrészt kapsz 

  • Egy összegű kifizetés esetén 46000 dollár Névleges értékű tulajdonrészt kapsz 

image.png 

Kedvezmény: mit érdemes tudni a befektetőnek.  

A „Cégünk” projektjében gyakran beszélünk a kedvezményről. Mi az a kedvezmény, miként változik a projekt előrehaladtával, és miért fontos, hogy a befektető tisztában legyen ezekkel a változásokkal?  

Az ezekre a kérdésekre adott válaszok ismerete segít megérteni, hogy mikor és mennyit kell befektetni a projektbe a maximális haszon elérése érdekében.  

A kedvezmény — a befektetési tulajdonrészek vásárlásakor kapott árengedmény. A kedvezmény értéke a projektben meglévő kockázati szinthez kapcsolódik. Minél közelebb van a projekt a cél megvalósításához — a „Cégünk” mérnöki központjának befejezéséhez — annál kisebb a kockázat és annál alacsonyabb a kedvezmény (azaz annál alacsonyabb a kedvezmény a tulajdonrészek vásárlásakor).  

A „Cégünk” projekt finanszírozási folyamata 20 szakaszra oszlik jelenleg. A kedvezmény minden egyes újabb szakasszal csökken. A befektető a befektetési csomag azonos értékéért a különböző szakaszokban különböző számú tulajdonrész mennyiséget kapja meg a csomagban. Minél korábban fektet be a projektbe, annál több tulajdonrészt kap ugyanazért az árért. Egy példa segítségével bemutatjuk az előnyöket számokban.  

– • A projektfinanszírozás 9. szakaszában egy 500$ értékű csomagot 10 havi – részletre lehetett megvásárolni, (havi 50$) ami 135.000 darab befektetési tulajdonrészt eredményezett.  

– • A 17. szakaszban, ennek az 500$ csomagnak a meg vásárlása esetén a befektető 56.000 darab befektetési tulajdonrészt kapott. 

 De miért is olyan fontos az, hogy minél több befektetési tulajdonrész tulajdonosai legyünk? A „Cégünk” projektjében a befektetők tulajdonrészt szereznek a vállalatban, tehát tulajdonosok lesznek a tulajdonrész mennyiségeinek arányában.  

A projektfinanszírozás befejezését követően a tulajdonrészeket „Cégünk” részvényekké alakítják majd át, és a tulajdonosaik osztalék formájában jövedelemhez jutnak a vállalat működéséből. A részvények eladásából is pénzt lehet majd keresni, amelyek értéke a „Cégünk” vagyonának növekedésével jelentősen emelkedni fog.  

Minél több tulajdonrésze van egy befektetőnek, annál magasabb lesz majd a jövedelme a jövőben.  

 

                                                                   Siess kihasználni ezt a lehetőséget!