Ha lemaradt a Bitcoinról itt az első aranyfedezettel rendelkező BB kripto!

Ha lemaradtál a Bitcoinról itt az első aranyfedezettel rendelkező BB kripto!

Létre hozta és tőzsdére vitte az arany digitális változatát egy  fintech, és az év innovatív terméke díjjal is kitüntetették. A 100 százalékos aranyletéttel rendelkező digitális eszköz, egy újabb innovációnak köszönhetően már kamatozik is

A nemesfém iránti érdeklődés következtében a piac rendkívül nyitott az innovatív megoldásokra is. Ezért fogadta jelentős nemzetközi érdeklődés a fintech, 100 százalékos aranyletéttel rendelkező digitális eszközét.

A Fintech a blockchain technológia által garantált biztonságban hozta létre a digitális aranyat, amelynek 100 egysége pontosan megfelel 1 gramm aranynak.
A digitális arany értéke a fizikai aranyéval egyenesen arányosan változik.

Heti egy webináriumot lehet meghallgatni, ahol pénzügyi szakemberek mondják el a lehetőséget a kripto termékről, ami a legjobbak közt fog szerepelni és limitáltan lesz kiadva.

Minden szerdán : KÉRHETŐ a LINK

 

Egy rövid videó kezdő információval

Heti két webináriumot lehet meghallgatni, ahol pénzügyi szakemberek mondják el a lehetőséget.

Minden szerdán : https://tinyurl.hu/dvOC/

Minden csütörtökön : https://tinyurl.hu/TA1v/

Ha jelszót kér a terem : ( 8888 )

A létező legtisztább, 0.9999 százalékos tisztaságú fizikai befektetési aranyat a Fintech egy LBMA tag nagykereskedői partnerén keresztül szerzi be, és a biztosított aranyat Svájcban, egy zürichi széfben őrzik, az aranyletét tulajdonosának nevére bejegyezve, maximális biztonságban.

A 2018-ban induló fintech cég az eddigi minden tervét megvalósította. Csak pozitív sajtómegjelenésekkel bír. Az ígéretes start-upnak induló cég 2021-re egy valódi sikertörténetté nőtte ki magát, és erőteljesen növekszik. Mindenki előtt nyitva és ha szeretne passzív jövedelmet itt megtalálta. Kérhet e-mailben információkat és olyan anyagokat juttatunk el önnek, amik alapján biztosan jó döntést tud hozni. A cég termékei folyamatos bevezetés alatt! Mi szívesen és teljesen ingyen az ön rendelkezésére bocsájtjuk az összes információt, olyan könnyed érthetőséggel úgy, ahol sehol máshol nem hallotta! Még élhet a lehetőséggel használja ki! Forduljon hozzánk teljes bizalommal, készségesen fogunk segíteni őnnek.

Használja ki ezt a valóban páratlan lehetőséget, keresse termékeinket, melyek akár több százszoros növekedést is produkálhatnak. Bárki kérhet információt, mi tájékoztatni fogjuk. Megteheti ön is.

nap
óra
perc
másodperc
A regisztráció lezárult!

Kérdezzen bátran szívesen segítünk! Minden héten szerdán élő webinárium, ahol értehetően, konyha nyelven, tálaljuk az információkat. Kérheti a terem linket.