Befektetés nélkül tulajdonrész a partner program segítségével, azoknak, akik szeretnék tovább ajánlani a startupjainkat és pénzt keresni azonnal. 

Épits egy sikeres üzletet, akár befektetés nélkül 0-ft tal velünk a MilliomosUtas programmal és a Nemzetközi Startupjainkkal, amiben segítünk neked. 

A Stratégiát és az általunk kidolgozott modszert, ingyen odaadjuk és játsznyi könnyedséggel megértetjük veled, amit azonnal tudsz használni, ami által rengeteg tulajdonrészed és magas jövedelmed lehet! 

Ha kéred, mi elmondjuk és minden segítséget megadunk, így 0-ft ból is felépítheted a passziv jövedelmet biztosító birodalmad a Nemzetközi Startupjainkkal és a mi segítségünkkel, amikkel olyan pénzbeli jövedelmet érhetsz el, amire még álmodban sem gondoltál, mindezt velünk, most már egy nagy csapat tagjaként. 

Még akkor is, ha semmilyen információval és tudással nem rendelkeztél eddig, erről az új nemzetközi pénzügyi trendről. 

Programunk az alapoktól van felépítve, ami egy új pénzügyi stílus, nincs benne semmi apró betüs és semmi trükk. Rendszer van, ami több mint 190 országban működik, így azokat az információkat és tudást átadjuk, ami mindenhol alkalmaznak, ami ahhoz kell, hogy anyagilag, egy szabad életet élhess már az elkövetkezendő hónapokban és nyugodtan tekinthess a jövőre nézve.  

Ha pedig követed a kidolgozott rendszert, akkor elkerülhetetlen, hogy megértsd ennek az új üzleti trendnek a hitelességét és egyediségét, ami hónapokon belül is elvezethet a gazdagsághoz és valódi pénzben mérhető eredményt hozhat el számodra is. 

Van egy partner program, ami az üzleti együttműködés egyik formálya a Startupjaink és az aktív személyek “Partnerek” között, akik a közösségi finanszírozás által támogatott innovációkat szeretnék tovább ajánlani barátaiknak-ismerőseiknek és evvel pénzt keresni. 

MIKÉNT TUDSZ PÉNZT KERESNI MINT PARTNER? 

A partner a Startupok népszerűsítésével keres pénzt és a munkájáért cserébe ajánlói jutalékot kap az adott Startupból, amelyiket választotta, amelyhez bármikor pénzeszköz formájában hozzá lehet jutni. 

  1. Alá kell irni a partneri szerződést a webirodában 

  1. Ajánlani kell a Startupokat a barátainak, ismerőseinek 

  1. A munkájáért ajánlói jutalékot kap 

 

Akár 16% az 1. szintű ügyfelektől. 

Kifizetések a partneri struktúra akár 24. szintű mélységétől. 

És ugyanakkor: 

  • Népszerűsítheti a projektjeinket és kaphat érte ajánlói jutalékot személyes befektetés nélkül. 

  • Az ajánlói jutalékot azonnal és automatikusan jóváírják a webirodában lévő személyes számláján 

  • Az ajánlói jutalékot pénzben számolják el és rendelkezésre áll, hogy átutalhassa vagy a bankkártyájára vagy a fizetési rendszer pénztárcájára 

  • Nincs lekorlátozva a személyesen meghívott befektetők és partnerek számra 

  • A partneri státuszok automatikusan változnak 

  • A minimális jutalék, amelyet levehet a számlájáról – 50$ 

 

Hogyan lehetsz partner? 

Ahhoz, hogy csatlakozhass a partnerprogramhoz, el kell olvasnod a Partneri szerződést, és alá kell írnod azt a profilodba „Dokumentumok” almenüpontjában, a webirodában. 

Bárki kereshet vele pénzt! 

Te még új vagy? 

Beszélj a barátaidnak és ismerőseidnek a cégeink által támogatott Nemzetközi Startupokról-projektekről és szerezd meg az első ajánlói jutalékod. 

Kereskedő vagy? 

Hirdess az interneten és kapj jutalékot minden egyes meghívott ügyfélért. 

Blogger vagy? 

Ha sok barátod van a közösségi hálókon, egy sűrűn látogatott weboldalon vagy egy YouTube csatornán? Beszélj az előfizetőidnek a projektjeinkről és keress pénzt ezzel. 

Tapasztalt hálózatépítő vagy? 

Van egy struktúrád egy másik társaságnál? Beszélj a partnereidnek a cégünk projektjeiről és kezdj el még többet keresni. 

 Minden partner hozzáférhet a következőkhöz: 

1 Ingyenes képzés 

2 Marketing anyagok 

3 Segítség a hét minden napján 

 A cégünk partnerei egy nagy, nyitott közösség, amelynek Te is részese lehetsz! 

 Keresse pénzt velünk együtt, mi adjuk a kidolgozott módszert, amibe 6-éves tapasztalatunk van, így játsznyi könnyedséggel tudsz Te is profitálni, ebben biztosak vagyunk. 

 

A partner program jó ok arra, hogy a projektjeinkről információkat osszunk meg a barátainkkal és ismerőseinkkel és ezzel egyidejűleg ajánlói jutalékot kapjunk. 

Ha ezt szakszerűen csinálod, akkor a partner program lesz az Te fő jövedelemforrásod és egy nagy partner hálózat pedig korlátlan passzív jövedelmet fog biztosítani. 

 

A projektjeink népszerűsítésével támogatod az innovációt és jobbá teszed a világot. Emlékezz erre.