Nincs bevétele? Mutassa meg barátainak ismerőseinek a Starup-ban rejlő lehetőséget.
Elindíthatja vállalkozás otthonról, akár

0ft-tal, pénz nélkül

és kereshet azonnal MOST, érdekli?

Építsen egy sikeres üzletet !

És keressen pénzt akár azonnal és profitáljon velünk, szívesen segítünk, mert nálunk minden információ ingyen van.

Mi sem könnyebb egy vállalkozást úgy kezdeni, hogy nem kell befektetni!? Mi sem könnyebb egy vállalkozást úgy indítani, hogy ajándékot adhatunk, és egyben kaphatunk?!

Hívja meg először családját, baráti körét, küldjön nekik 200db tulajdonrészt ajándékba, vagy akár 500-at!

– Havonta 50 ismerősnek adhat ajándékba 200db tulajdonrészt ami örökre náluk maradhat, és befektetniük sem kötelező! Aztán a következő hónapban ismételje meg még egyszer, ha az akció még tart! Vonja be családtagjait, hogy még több ajándék tulajdonrészt tudjon kiküldeni ismerőseinek! 
-Megéri? Gondolja át ön, hisz minden egyes kiküldött ajándék után, ha még nincs regisztrálva a projektbe az ismerőse, önnek is jár 200db ajándék tulajdonrész! Ezek után megéri számolgatni, ha 50 vagy 100 ismerősnek küld ajándékot!?

Több sikeres Startup is indításra vár és a legújjabb 4.számú Startupban 500db tulajdonrészt adhatunk önnek ajándékba.  Indítsa el most a vállalkozását kísérje figyelemmel a híreket, olvasson el mindent a projektel kapcsolatban, hogy megfelelő döntést hozzon, és felkészülen várja a következő sikeres projekt inditását ahol már az első fejlesztés szakaszokban több tulajdonrészhez juthat az induláskor, ezáltal ismerősei is időbe értesülnek, evvel ön, és barátai, több jól jövedelmező projektek részesei lehetnek.

Bárki kereshet vele pénzt Próbálja ki Ön is!

...

Ezek a Startupok a közösségi finanszírozás álltal működnek .

A közösségi finanszírozás mechanizmusával és egy kiterjedt partnerhálózat segítségével szervezik meg a projektek finanszírozását.

Partner program

A partner program az üzleti együttműködés egyik formája és az aktív személyek között, akik a cég által finanszírozott projekteket szeretnék fejleszteni és pénzt keresnek ezzel.

Ha Ön ragaszkodik az aktív élethelyzethez, hasznos munkát szeretne végezni, egy nagy közösség tagja lenni, ugyanakkor tisztességes és kölcsönösen előnyös együttműködésre számít — akkor kezdje el a vállalkozását még ma a vállalattal.

A partner program jellemzői

Népszerűsítheti a projektjeinket és kaphat érte ajánlói jutalékot személyes befektzetés nélkül.

Miként keres pénzt a partner?

A partner a Cég által finanszírozott projektek népszerűsítésével keres pénzt és a munkájáért cserébe ajánlói jutalékot kap, amelyhez bármikor pénzeszköz formájában hozzá lehet jutni.

Egy ingyenes regisztráció után írja alá a „Partneri szerződést” a webirodában.
Ajánlja projektjeinket a barátainak.
Kapjon ajánlói jutalékot a munkájáért.

Miként lehet partnerré válni?

A partner programban való részvételhez alá kell írnia a webirodában a „Partnereknek” menüpontban található „Partneri szerződést”.
Ön még új?

Beszéljen a barátainak és az ismerőseinek a projektekről és keresse meg ezzel az első ajánlói jutalékját. Használja ki az ajándék egy barátomnak akciót, hívja meg a projektbe és mindketten 200db tulajdonrészt kaphatnak! Havonta 50 ismerősnek küldhet ajándék tulajdonrészt és így ön is megkaphatja az 50 x 200db-ot. Kiszámolta? Az akció Júliusban érvényes!

Ön kereskedő?

Hirdessen az interneten és szerezzen jutalékot minden bevont ügyfélért.

Ön blogger?

Önnek sok a közösségi médián belüli ismerőse, van egy látogatott weboldala, vagy egy YouTube csatornája? Beszéljen a feliratkozóinak a projektről és keressen pénzt ezzel.

Ön egy MLM vezető?

Önnek van egy struktúrája egy másik cégnél? Beszéljen nekik a projektről és kezdjen el többet keresni.

Minden partnernek adott a hozzáférés

Ügyfélszolgálat a nap 24 órájában, a hét minden napján Ez egy nyitott nemzetközi közösség, amelynek részévé Ön is válhat!

Szívesen segítünk, mindet elmondunk, minden kérdésre választ adunk!

Keressen bizalommal az információ ingyen van!