Befektetés és munka nélkül is gazdag lehetsz, ha ezt a modult értelmezed. 

Tippek, ha nincs semekkora tőkéd, vagy nem tudsz pénzt kivenni a havi kiadásaid miatt, vagy semennyi időt nem szeretnél ezzel foglalkozni és megérteni az összefüggéseket. 

Az eddigi ismeretek alapján, amit megtudtál erről az új üzleti trendről és eljutottál eddig, akkor valószinüleg már tudod, hogy ez a világ legegyszerübb, legbiztonságosabb és a leghatékonyabb bevételi forrása, ráadásul passzívan folyik be, de ami a legfontosabb tulajdonsága, hogy humanitárius értékrenddel bír, amit a Milliomos Utas weblap elején olvasható. Ki is emeltünk, hogy ez az új üzleti lehetőség mindenki, még a legszegényebb, vagy akár a pénztelen ember számára is elérhető, amit játszva tud alkalmazni, bármilyen pénzügyi körülmények között, amivel, akár azonnali, pénzben mérhető átütő eredményt érhets el. 

Miért is? Hogyan lehetséges? Milyen előnyt tudsz ebből alkalmazni, ha semmilyen tartalékod sincs, nem tudsz félre rakni-befektetni és a családi kasszából sem tudsz kivenni egy forintot sem, ráadásúl dolgozni sem szeretnél vele. 

Elöször is tedd fel magadnak a kérdést, hogy szeretnél e tulajdonrészt ebben a vállalatban, vagy a többi startupunkban és csak akkor menj tovább, ha igen. 

Ebben az esetben kapsz tőlünk kettő pénzontó tippet-receptet, ami garantáltan elvisz téged a győzelmedig, ami a Te saját tulajdonrészed-tulajdonrészeid sokasága lehet, ebben, vagy több ilyen globális innovációban-vállalatban, ami után bevételed lehet, osztalékod lehet, azaz egy passzív bevételi forrásod keletkezhet. Az, hogy mennyi és hány db startupból az rajtad múlik, Te döntöd el. 

Mi adjuk a recepetet, ha pedig te szeretnéd, mindenben segíteni támogatni fogunk és kéz a kézben garantáltan elviszünk téged is, egy gazdagsággal teli életbe, hogy minél több tulajdonrésszel, aztán mégtöbbel, élvezdhesd az életed és boldoggá tudd tenni azokat, akiket szeretsz. 

Kérlek ne értelmezd félre ez csak tipp és ötlet azoknak, akik szeretnének tulajdonrészt szerezni, egy vagy több startupban, még akkor is, ha egyáltalán nincs anygi lehetőségük és pénzük, viszont, egy tárgyi, vagy egy kissebb költekezési átcsoportosítással “áldozatot” hozni annak reményében és tudatában, hogy evvel jövőjük pénzügyi stabilitását hoznák meg, így szerezve tulajdonrészt, amivel profitálhassanak a cégek forgalmából tulajdonrészeik mennyiségének arányában.

Gondolkodj és gazdagodj. 

1-es recept. 

Azzal, hogy ma részvényes leszel egy olyan nemzetközi cégnél, mint a Solargroup, bebiztosítod magad a családod és a gyermekeid jövőjét.   Mindössze 500 dollárral 46000$ értékű tulajdonrészed-részvényed lehet. (ez a legkisebb befektetési csomag) 

 ( IDE IS ILLESZD BE AZ 500 DOLLÁROS CSOMAGOT FELTÜNTETŐ ÁBRÁT SZÉPEN LÁTHATÓAN AMIT A WEBIRODÁD BEFEKTETÉSEK MENÜ PONT ALATT TALÁSZ ) Képzeld el, hogy egy nap az értéke felmegy 1, 5, 10, 50, 200, 1000, 3000, stb… A vagyonod elképzelhetetlenül hatalmas lesz.  Ha nincs 500$ készpénzed az induláshoz, a cég lehetőséget ad arra, hogy 10 hónapon keresztül 50$/hó havi részletekben fektess be a jövőd, vagy akár a gyermekeid jövőjének bebiztosítására.  A jelenlegi fejlesztési szakasz a (18. szakasz) ahol a megszerezhető tulajdonrészek mennyisége az 500$-os csomagban 56000db.  A 20. fejlesztési szakasz lezárása után, ami 2023-ban előreláthatólag be is befejeződik, utána már nem lehet tulajdonrészeket vásárolni a vállalatban.  Még kettő fejlesztési szakasz van hátra, amíg lehet tulajdonrészeket vásárolni a vállalatban és ezek mennyiségét a vállalat, minden szakaszban csökkenti a 20-ik befejező szakaszig, amikor a Startup megvalósul és kilép a tőzsdére. 

 Ezért, hogy megismerhesd Te is, vagy akár barátaid, ismerőseid, elkészítettünk pár tulajdonrészgyártó receptet, amibe nem kell külön befektetned pénzt elvenned a családi kasszából, vagy bárhonnan, csak egy picit a költekezésed kell átgondolnod, hogy megéri-e neked egy ilyen pénzátcsoportosítás, amivel, ha nélkülözni tudsz és nem a fogyasztói társadalom által diktált életstílusba fekteted be,  hanem jövőd alapjait teszed le belőle, tehát megszüröd esetleg azt, hogy mi az a dolog, amiről lemondanál azért, hogy tulajdonrészt szerezz egy ilyen vállalatban, mert akkor garantáljuk, hogy evvel a pénzontó receptel, azonnal megnyitod a feléd áramló pénzcsapot.  1. Tipp: A kávéból lett milliomos. (recep a tiéd)

Abban már biztosak vagyunk, hogy csak a Startupok adják meg azt az egyedülálló lehetőséget, hogy minimális, akár jelentéktelennek tűnő befektetéssel (pl napi 1db kávé árának megfelelő összeg, amit, ha nélkülözni tudsz, ”megsporolsz-átcsoportosítasz” magadtól és támogatod ezt a startupot, akkor viszonylag rövid idő alatt, gigantikus vagyont érhess el, amit már TE is tudsz alkalmazni.   Fogadd szeretettel!  Ha alkalmazod a a tanúltakat a receptet a tudást és azok alapján cselekedsz-gondolkodsz, akkor te is élhetsz pár éven belül passzív jövedelemből, folyamatosan szabadon osztalékból, életed végéig.  Legyünk konzervatívak és legyen ez 2-3 év. Mi viszont tudjuk, hogy ezt előbb is meg lehet csinálni, ha szeretnéd, elmondjuk neked, hogy hogyan! 

Bemutatjuk, odaadjuk számodra, hogy milyen egyszerű lépésekkel lehet pénzt keresni a világ a legbiztonságosabb, legújabb üzleti trendjével, ami a legdinamikusabban fejlődött az elmúlt 10 évben világszerte és ahhoz, hogy te is megértsd, megkapod tőlünk az álltalunk számodra összeállított Siker-Receptünket, hogy megismerd azt a teljesen tíszta passzív jövedelmet hozó lehetőséget, hogy szinte nem kockáztatsz semmit, amit napi egy kávé árának megfelelő összegen keresztül mutatunk most meg neked, amitől garantáltan el fog állni a lélegzeted.  Spórolj meg napi egy kávé árát, 10 hónapon keresztül, s ha ezt megteszed, akkor pár éven belül neked is lehet, egy passzív jövedelmet biztosító mellékjövedelmed a világ legbiztonságosabb, legegyszerűbb üzleti trendjén keresztül, vagy használj fel a pénzt nem hozó eszközeid közül olyat és csoportosítsd át, amire már soha nem lesz szükséged, átcsoportosítva viszont most milliokat érhet. 

A kávéból lett milliomos esete. (amit 1db kávéárának megfelelő összegen keresztül mutatunk be neked.)

1db image.png x 30 nap = 30db image.png 30db image.png x 10 hónap = 300db image.png 300db image.png = 46000db tulajdonrész-részvény a 18-ik fejlesztési szakaszban, egy olyan vállalatban, mely bizonyítottan forradalmi innovációval fog berobbanni az elkövetkezendő hónapokban a globális piacra, amiből most hatalmasat profitálhatsz, ami egy mostani lehetőség, ami már csak ebben a 2023-as évben érhető el.

 2. Tipp: 

Mit mond neked az, hogy garázs-padlás-sufni? 

Lehet, hogy ott lapulnak a jövőd alapjai, csak fizikailag más formátumban? 

Van olyan amire már évek óta rá sem néztél, vagy egyáltalán nem használod, ott porosodik és foglalja a helyet? Lehet, hogy másnak, akár kapóra is jönne? 

Ezt hivják annak, hogy kettőt üthetsz egy csapásra! 

Te odadod ami már tényleg haszontalan, de másnak hasznos és mindketten hasznot kaphattok. 

És bármire költheted, akár a jövöd megalapozására. 

Remélem érted mire gondolok. 

Legyél tulajdonos és részvényes a SOLARGROUP-ban vagy azokban a nemzetközi startupokban melyeket a következő oldalon ismerhetsz majd meg és a tulajdonrész legyen veled, minél több, s szerezz életre szóló osztalékot!!! 

 Tudod milyen hálás leszel magadnak, ha ezt a lépést megteszed?  

 Tudod milyen öröm az, ha látod tulajdonrészeid egyre nagyobb mennyiségét, így vagyonod épülését is hónapról hónapra és ezáltal egyre nagyobb biztonságban tudod magad és a családod, anyagi függetlenségét, napról-napra, évről évre? (mert minden hónapban és minden héten követheted a Facebook MilliomosUtas zárt csoportunkba a Startupjaink fejlődését a hírekben olvashatod és láthatod a TE saját tulajdonrészeid és ennek a valós értékének a gyarapodását)  Mert ahogyan az autó vezetés megtanulható, úgy, olyan egyszerűen a passzív jövedelem elérése is egyszerű lépésekben megérthető, megtanulható és nem kell, hogy autóversenyzői rutinnal rendelkezned.  Ne habozz tovább! Ismerd meg ezt a legbiztonságosabb és a világon a legdinamikusabban fejlődő üzleti trendet! Ez lesz életed egyik legjobb döntése, amelyért örökre hálás leszel magadnak.   

Az ár/érték arány nem hogy kiemelkedő, inkább páratlan! TUDOD ugye? 

Tényleg lehet az hogy csupán napi egy kávé árát kell nélkülöznöm, hogy a jövőm anyagilag, szinte azonnal és kézzel foghatóan bomba biztos legyen? 

 A számok magukért beszélnek : Ha ezt félre teszed, ha ezt az “áldozatot” meghozod minden nap egyszer és a jövődbe fekteted, azaz napi 1db kávénak megfelelő összeget, 10 hónapon keresztül, akkor = 46000db tulajdonrész-részvényed lesz most a 18-ik fejlesztési szakaszban, egy olyan vállalatban, amely a világ leghatékonyabb villanymotorjait és generátorjait fejleszti és már piacra is dobta-tehát profitot termel és ami egy olyan lehetőség, ami 100 évente van! 

 A lényeg, hogy kezd el a jövőd anyagi biztonságát megalapozni, ami evvel az egyedülálló lehetőséggel, most még pár hónapig számodra is elérhető 
Ne habozz tovább, hagyd hogy a kávé tegye ezt most helyetted!

Ez lesz életed egyik legjobb befektetése, amelyért örökké hálás leszel magadnak, mivel ilyen egyszerűen, játékosan, izgalom mentesen (ja és ráadásul ingyen átadott információval és videóanyaggal) vigyorogva elérhetsz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a milliomosutas@gmail.com