Mellettem a millióim, de hol, ha éppen pénz szükében vagyok?

Mellettem a millióm! (a “pénzt-nem-hozó-eszközeim”)

(a “pénzt-nem-hozó-eszközeim?) a millióim? mik ezek?

TIPP: Eszközrecept az első millióimhoz. Rakjunk rendet, és teremtsünk pénzt! Mi a jobb? Ha újra indítják a gazdaságot, vagy saját magunk vesszük kezünkbe a választást, és “Újra indítjuk magunkat” megkeressük a lehetőségeinket, és rákapcsolodunk a gazdagság felé vezető útra!

Kérdés! Hogyan, mik a lehetőségeim ha pénz szükében vagyok?
– Lehetőség lehet-e a “pénzt-nem-hozó-eszközeim” kiaknázása, amiket nem használok, vagy feleslegesnek tartok. De mik ezek? A már megunt használaton kívüli tárgyak, amelyek szükségtelenek, és talán meg tudnánk válni tőle. Mi lenne ha ezektől megválnánk annak a személynek juttatnánk aki ilyet keres, és ebből profitálnánk? Ha eladnánk mekkora lenne az érték? Mihez kezdenénk vele? Mire költeném? Tehát ezek lennének a jelenlegi “pénzt-nem-hozó-eszközeim” kacatok, melyekkel tele a garázs, padlás, szekrény, sufni.

Kérdés. Jó lenne-e, ha a pénzt nem hozó “eszközök” pénzt hozzó “eszközökké” válnának? Ha jó, akkor egy eséllyel több az újra indításához, vagy vállalkozáshoz, és választhat, hogy mire költi, de előtte kérem tanulmányozza át, a “MI-ESZKÖZRECEPTJEINKET” hátha felkelti érdeklődésed (Számoljon és kalkuláljon velünk).

  • 1. LEHETŐSÉG: A MI-ESZKÖZRECEPTÜNK” önnek. Játsszunk el a gondolattal és számoljunk együtt az 1. számú Startup Cégnél, mit kapna ha ezt választaná… Napjainkban JELENLEG: 2021.03. 28. Ha a “pénzt-nem-hozó-eszközeit”, “pénzt-hozó-eszközzé-alakítjuk”, (mondjuk elméletben tulajdonrészekre cseréljük). Ha mondjuk a “pénzt-nem-hozó-eszközünk” értéke 100 dollár, akkor ebben az esetben jelenleg az 1. számú startup cégnél a 15-ik fejlesztési szakaszban átlagosan 100 dollár értékben 18.500db tulajdonrészt kapunk! Ez jó lenne nekünk? Ha négy évvel korábban lett volna információnk lehetőségünk akkor léptünk volna? 2017-ben az 1-es fejlesztési szakaszban a kedvezmény 700 volt ,tehát minden befektetett 100 dollárért a befektető 70000db tulajdonrészt kapott! Napjainkban a 2021.05.19-én , át fogunk lépni a 16-ik fejlesztési fázisba ahol a megszerezhető tulajdonrészek mennyisége csökkeni fog kb 20%-al! Majd ezután egy évvel később: 2022 tavaszán a cég elér a befejező 20. szakaszba, lezárul a tulajdonrészek megszerzése és többé nem lehet venni a névérték alatt ilyen több százszoros kedvezménnyel. Addig még marad hátra négy fejlesztési fázis, amig tulajdonrészes lehet bárki a világon. Addig is vállalat elért eredményeit figyelemmel kísérhetjük a hírekben, és a közösségi médiákban napról napra, és megbizonyosodhatunk az eddig elért eredményekben hogy szinte minden kockázat elhárult!
  • 2. LEHETŐSÉG: A “MI-ESZKÖZRECEPTÜNK” önnek. A második Startup Cégnél a SKYWAY-nél mit kapunk, ha ezt választjuk. JELENLEG: 2021. 03. 28. Ha a “pénzt-nem-hozó-eszközeit”, “pénzt-hozó-eszközzé-alakítjuk”, tehát tulajdonrészre cseréljük, mondjuk 100 dollár értékben, akkor ebben az esetben jelenleg a 14-ik fejlesztési szakaszban átlagosan 100 dollár értékért 2.400db tulajdonrészt kapunk! A közeljövőben a cég belép az utolsó 15-ik fejlesztési szakaszba és a tulajdonrészek megszerzése is csökkeni fog majd kilép a világpiacra, és a XXI. század leghatalmasabb közlekedési vállalatává növi ki magát. Ennek fényében, és az eddig elért eredményekben hírekben a tulajdonrész értékeinek növekedése várható majd a részvénypiacon egy exponenciális árfolyam emelkedés lehet kilátásban. 

Tehát a kérdés az, hogy jó-e nekem, ha a “pénzt-nem-hozó-eszközök”, “pénzt-hozó-eszközökké” válnak. Lehetnének-e ezek, az út az első millióinkhoz? Ha nem elfekvő “eszközökként” tekintenénk rájuk, hanem olyan “eszközzé” formálnánk melyekből tulajdonrészt vásárolnánk, melyből a más fajta befektetésekből vagy vállalkozásból lassan és sok idő után jönne be valószínűleg csak elenyésző összeg a STARTUPOK lehetőségéhez vévé, ahol rövid időn belül osztalékot, és akár passzív jövedelmet hoznának nekünk. Ezekhez pedig minden segítséget, információt, és átláthatóságot megadunk , hogy megfelelő döntést hozhassa. Így állhat össze az “eszközrecept” az első millióihoz, ha éppen pénz szűkében áll. Csak sikeres és Nemzetközi engedélyekkel rendelkező vállalatokkal foglalkozunk. A STARTUPPOKBA való befektetés arról szól, hogy a növekedés előtt konkrétan a tőzsdére kerülés előtt még amikor a fejlesztési szakaszok tartanak, amikor a prototípusok az engedélyek a tanúsítványok és olyan műszaki vagy egyéb tartalmakat kell megszerezni amelyek szükségesek a világpiacra való ki lépéshez, akkor szerezhetünk több százszoros, vagy ezerszeres kedvezménnyel tulajdonrészt, ami később a növekedési szakasz végén egy exponenciálisan növekedő vagyont eredményezhet, illetve a tőzsdére lépés után tovább sokszorozódhat. (lásd: Tesla, Google, Amazon, stb )


 

Hasonló cikkek

Gazdag papa szegény papa

Iskola után, avagy amit nem tanítanak az iskolában. Idézet egy könyvből. A változás épp ugy végbe fog menni mint 30 évvel ezelőtt es ez a

Értesülj első kézből!

Szeretne Ön is nyereséges befektetést? Meg van a célja, és a tőkét gyűjti hozzá?

Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

kapcsolat oldal