Általános kérdések

Mi az a Startup egyáltalán?

A startup története, eredményei.

Manapság a közösségi finanszírozás piaca a világ egyik leggyorsabban növekvő befektetési területe. Megvizsgálva a számokat, tudva azt, hogy a közösségi finanszírozás 2005-ben indult és már 2012-ben ez a piac meglépte a 2,7 milliárd dolláros forgalmat. 2013-ban ez már 5 milliárd dollár volt. Vagyis a piac már duplázódott, ami megmutatta a közönség érdeklődését eme befektetés iránt. 2016-után, amikor elindítottuk a projekteket, a közösségi finanszírozás piacának éves forgalma már 34 milliárd dollár volt. (ez azt jelentheti, hogy az emberek egyre több bizalmat adnak a startupoknak)  2025-re ez a forgalom már el fogja érni a 300 milliárd dollárt. Szakértők szerint 2030-ra ez a piac 2 trillió dolláros lesz. Ez azt jelenti hogy meg fogja szerezni a méltó helyét a piacon az összes befektetési terület mellett és egyetlen komoly befektető sem fogja tudni bemutatni a befektetési portfólióját valamilyen közösségi finanszírozással foglalkozó társaság nélkül.

Mit jelent a startup

 Egyszerűsítve : egy modell, egy vállalati forma, ami a gazdaságok hajtómotorjaivá vált, amik globálissá növő vállalatokat adnak a világnak, melyek több milliárd dollárt érő óriás cégekké nőhetik ki magukat a közösségi finanszírozásnak köszönhetően, akár 2-3 év alatt. Egy módszer, amiben részt vesz az a vállalat, amely nagyon gyors – pár éves – növekedési potenciállal kecsegtet, jelen esetünkben a  nemzetközi és teljes globális piacokat megcélozva az innovatív szolgáltatással-termékkel mely a környezetre és az emberiségre egy, vagy több, hiánypótló, problémamegoldó terméket tud bevezetni, mindezt minimális saját tőkével, de a legmagasabb szellemi tulajdonnal a háttérben, ami több milliárdos profitot termelhet azoknak, akik támogatják ezeket az innovációkat, tehát részt vesznek és támogatják a projekteket.

Mit jelent a Szabadalom a szellemi tulajdon és mi a fontossága, ami egyben a startupjaink biztonsága?

Valakinek a technológiája és fejlesztése a cég szellemi tulajdona, immateriális eszköze és a legértékesebb tőke. A szabadalmak hatékonyan védik meg a cég szellemi tulajdonát a fejlesztéseinek illegális felhasználásától, melyeket az államok által biztosított jogok védik.
Fontos megérteni, hogy:

1. Szabadalmat csak életképes innováció kap, amelyeket a gyakorlatban is lehet alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy a találmány átment a vizsgálati mintafejlesztés és a laboratóriumi tesztelés szakaszain. A fejlesztés teljesítményét rögzítette és megerősítette a szakértői bizottság.

2. A szabadalmaztatott innovációt nem lehet alkalmazni és felhasználni a versenytársaknak a tevékenységeik során, mert azt törvény tiltja.

3. Ezért fontos megérteni, hogy a projektek szabadalmaztatott innovációkon alapszanak, és nagy értékű szellemi eszközzel rendelkeznek, amely a versenytársaktól védett és hosszú távon képes profitot biztosítani a rész tulajdonosaiknak a cégek részvényeseinek.

A startup éltető ereje:

Az internet megjelenésével és a fogyasztői társadalom kialakulásával, illetve ezen belül a kiterjedt szociális háló adta lehetőség, megfelelő környezetet alakított ki a közösségi finanszírozás elterjedésének. Így az egyre gyorsabb információk áramlása megfelelő táptalajt eredményezett.  Ennek eredményeként a közösségi finanszírozás elterjedése is felgyorsult, azon emberek körében, akik ezen keresztül értesülve ismerték meg a startupokban rejlő lehetőséget így támogatva az innovációkat. 

A startupban rejlő anyagi lehetőség:

Ezek a nemzetközi startupok, egy nagyszerű bevételi potenciállal rendelkező vállalkozási projektek amik a terv szerinti megvalósításuk esetén, nagyon jelentős nyereséget fognak hozni a befektetőknek, akár “önnek” is, minimális befektetéssel. A projektek nem jótékonysági jellegűek vagy ajándék, hanem valódi lehetőség a beruházás több 100 vagy 1000% -ának megszerzésére. A belépési küszöb 10dollár ami természetesen több is lehet. Elmondjuk hogy ezért hány 100, vagy 1000db tulajdonrészt kaphat jelen pillanatban az adott fejlesztési szakaszban és ha befektet milyen arányban válik a cég társtulajdonosává. 2023-ban már várható az első osztalék. Szeretne Ön is társtulajdonos lenni? A startup-ok álltal kínált passzív jövedelemben, vagy az osztalékból anyagilag szabadon élni? Tartson velünk, csak olvasson tovább, kérjen információt, mi bebeizonyítjuk önnek és kérésére segítünk.

Részvétel a jövő innovációiban bárkinek és részvételi lehetőség mindenkinek.

A folyamat beindult, a nemzetközi oldal is megmozdult a startup világban és mindenki felpörgött. Itt az idő, hogy bárki csatlakozzon és hozzá tegyen a folyamathoz amivel nem csak anyagi jóllétét tudja minimális időn bellül biztonságba tudni, hanem olyan nemzetközi innovációk részese is lesz, melyben kiveheti a részétt egy tisztább környezet és egy élhetőbb bólygó kialakításában. A három nagy startupunk mellett  a következők is jönnek. Ideje lenne megteremteni azokat az alapokat, melyek az anyagi stabilitást meghozzhatják, olvasni az információkat és felvenni a vállalkozói és befektetői gondolkodást, amely segíthet sikerre hozni az anyagi mivoltunkat, ahol tudatos építkezéssel, néhány év alatt, sikerülhet egy független pénzügyi csodát kovácsolni magunknak és a családunknak. Ezt kell megtanulni azoknak, akik mernek a jövőben gondolkodni, hisznek benn és az álmaikat szeretnék megvalósítani. A lehetőség most már itt van ÖN elött! Élhet vele!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

kapcsolat oldal